Home » Bizar » Filmele care au socat lumea

Filmele care au socat lumea

Printre filmele la care te uiti cu mai mare dragul, exista si pelicule care iti dau fiori. Vorbim despre cele care contin violenta gratuita, scene de sex explicit sau satira religioasa, motive suficiente pentru a le considera cele mai controversate filme din istoria cinematografiei. Un site international propune topul celor mai bolnave pelicule:

Salò or the 120 Days of Sodom 

10583_Salo-4Patru libertini elaboreaza un regulament ingrozitor, pe care il respecta pana la ultimul cuvant. Ei selecteaza cativa femei si barbati care vor deveni victimele practicilor lor degradante. Se inchid cu totii intr-o vila unde stau jumatate de an, loc unde sunt desfasurate adevarate scene de groaza.

Cannibal Holocaut

cEste un film horror care contine tot ce poate fi mai mai rau – violuri, castrari, crime si canibalism.  Un grup de tineri pleaca in jungla amazoniana pentru a filma un trib de canibali care, in trecut, omorase o alta echipa de filmare. Poate una dintre cele mai socante scene este cea in care un barbat din trib pedepseste o femeie care era vinovata de adulter, violand-o apoi introducandu-i namol in vagin, dupa care o omoara cu piatra.

A serbian film

a-serbian-filmPrezinta povestea unui fost star din filmele pentru adulti, Milos, care se lupta cu saracia.  Actorul are o o familie fericita – dar nu si bani. Problemele apar cand regizorul, pentru a-si indeplini fanteziile nebunesti, il pune pe Milos sa faca lucruri groaznice cum ar fi taierea capului unei femei in timpul actului sexual. Urmeaza violuri in serie si alte crime odioase, astfel incat British Board of Film Classification (BBFC), cel care acordă ratingurile, a cenzurat peste patru minute din film. Foarte rar, spuneau membrii board-ului pentru BBC, au fost nevoiti sa taie atat de mult dintr-un film interzis celor sub 18 ani.

The Texas Chainsaw Massacre

imgthe texas chainsaw massacre4New Line Cinema prezinta The Texas Chainsaw Massacre, o incursiune terifianta in inima unor tenebre inimaginabile: cinci tineri se trezesc izolati intr-un orasel de provincie din Texas si, pentru a-si salva viata, trebuie sa lupte cu barbat care a facut zeci de crime. Este un film cu scene ingrozitoare.

Crash

cEste un film despre un cuplu care a supravietuit miraculos unui accident rutier. Incercand sa-si revitalizeze viata sexuala, amorezii ajung intr-un grup cu un fetis ciudat: Sex la locul accidentelor de masina.

The Human CentipedeFilm_shot00011

Doua femei pleaca intr-o excursie prin Europa. In Germania se pomenesc singure in noapte, atunci cand masina li se strica. Cautand dupa ajutor, gasesc o vila izolata. Fetele se trezesc, fara sa-si aminteasca ce s-a intamplat, prinse in beciul unui spital improvizat, alaturi de un japonez. Un barbat se da drept chirurg pensionat si ii uneste pe toti trei, intr-o operatie ingrozitoare.

Voi despre ce filme puteti spune ca sunt de-a dreptul socante?

Se citeste acum ....
  1.   Poze cu locurile misterioase unde au fost turnate filmele de groaza
  2.   Femeile in lenjerie intima pe care nu te mai saturi sa le privesti!
  3.   Imagini cu o masina foarte speciala! Va place?
  4.   Lucruri pe care barbatii le fac in filmele de actiune, dar in viata de zi cu zi niciodata
  5.   Totul despre barbatul perfect, in viziunea multora dintre femei. Sunteti de acord cu ele?!

  • No items
hit counter